Avís Legal

Benvingut al lloc web de GS COMUNICACIÓ, MÀR QUETING I EDICIÓ, S. L., en endavant GSC. Gscomunicacio.com (http://gscomunicacio.com)  és un domini d’internet registrat per GSC.

Els textos, imatges i continguts inclosos en aquest lloc web són propietat de GSC.  Queda expressament prohibida la reproducció, còpia, comunicació pública, distribució, manipulació o  qualsevol altra utilització de tot o part d’aquest lloc web o de qualsevol dels seus continguts, sense la prèvia i expressa autorització per escrit de GSC.

Els logotips i marques dels productes són propietat industrial de GSC, a menys que es mencioni expressament una altra titularitat.

Aquest lloc web pot contenir enllaços a pàgines externes.  GSC  no es responsabilitza ni dels continguts ni de qualsevol altre aspecte relacionat amb aquestes pàgines externes.

GSC  pot modificar sense previ avís les característiques i especificacions dels seus productes, així com qualsevol altra informació aquí recollida, i no està subjecta a cap garantia de cap tipus.

GSC no es fa responsable de qualsevol dany, directe o indirecte, que pugui ocasionar l’exactitud o veracitat  d’aquesta informació o de l’ús que se’n pugui fer.

GS COMUNICACIÓ, MÀR QUETING I EDICIÓ, S. L.  és una societat legalment constituïda, inscrita al Registre Mercantil de Barcelona, amb NIF B65070633, amb domicili al  Passeig de Manresa, 20, entresòl,  2a,  E-08202 Sabadell, telèfon  937 120 699 i adreça electrònica info@gscomunicacio.com.